Alla inlägg under april 2013

Av Amanda Pålsson - 20 april 2013 23:03

Vaknade upp och såg solen skinna in genom fönstret. Klar blå himmel. Perfekt! Vad sugen på pannkakor så gjorde det till frukost, mums! Vid halv elva cyklade jag till Hannas skola. Det var öppet hus och jag ville se min gamla skola. (Inte så ny längre, helt ombyggd) snygg dock, mycket bättre och snyggare än den var när jag gick där. Hon hade lektion med redovisningar om landskap (Gud vad lite jag kommer ihåg) solen lyste in och varmt blev det! Vi cyklade hem käka lunch sedan åkte jag och pappa och simma. När vi kom hem ställde jag mig i köket och började på maten. Lagade oxkött, hasselbbackspotatis, cesarsallad och örtsmör. Gött! Till efterrätt blev det crème brulee med karamiliserade päron. Love it! Tittat på vampire diaries och One Tree Hill, två väldigt bra serier.
Kramis:)

Av Amanda Pålsson - 19 april 2013 07:36

Av Amanda Pålsson - 18 april 2013 08:15

Hallo!
Redan torsdag! Var har veckan tagit vägen? Det var så varmt igår att jag var tvungen att byta till vårjacka. Hoppades att det skulle bli lika varmt idag men inte riktigt. Det blåser även mycket vilket är synd.
Idag är det plugg och träning som står på schemat. Prov, HKK inlämnings uppgift och matte prov.

Av Amanda Pålsson - 17 april 2013 20:57

Det har varit en bra onsdag. Jag har redovisat engelska, kändes väldigt bra, hoppas att det gick så bra som jag vill bara. Efter skolan åkte jag till stallet. Red ute i det fina vädret. 17 grader, kan knappt tro det! Föra veckan hade hästarna täcke på sig! Micy var pigg och spänd. Hon hade aldrig ridit på banan innan så att hon var lite spänd. Kollade runt om sig hela tiden för att se om hon såg något annorlunda. Hon koncentrera sig inte. När jag skulle galoppera var det huvudet upp så att hon inte började bussa. Var lite skraj om jag skulle känna av pollen mycket men gick förvånartsvärt bra. Kände av det i både ögon och näsa men det var inte awful! Nu har jag precis sett klart Reveng avsnitt 14, Ser det som kommer på torsdag på viaplay och säger bara NEJ!! Det får inte hända. Ska inte berätta om någon följer det men NEJ!! Nu ska jag spela in Greys Anatomy och sedan hoppa i säng. Är väldigt trött. Pollen tröttar ut en!
Kram
Bild från när jag tona håret!

Av Amanda Pålsson - 15 april 2013 20:22

Igår kände jag hur pollen drog fart. Var ute hela dagen och cyklade vilket inte var det bästa då jag inte tagit medicin. Mina ögon kliade som in i! Känt av det idag också, ögon kliar samt näsan och vad trött jag är. Precis tagit en varm och skön duch för att få bort all pollen. Nu ligger jag i sängen och smsar, hur trött som helst. Fast något bra för det med sig, våren är här!!

Av Amanda Pålsson - 13 april 2013 21:23

Lördagen har varit en lugn dag. Tittat på film, ätit gott, bakat och tränat. Jag gjorde en supergod efterrätt. Vanilj & choklad cheesecake med blåbärssås och blåbärs kokos. Gud vad gott det var! Nu sitter jag och tittar på Fångarna på Fortet med familjen och käkar godis:)

Av Amanda Pålsson - 13 april 2013 12:39

Igår var en bra dag. Vädret var inte så roligt men men. Dagen i skolan gick fort, vi fick sluta en halvtimme tidigare vilket var skönt. Jag och Nelly bestämde oss för att bege oss till väla på eftermiddagen. Jag fick med mig hem ett sött linne och gummiband. Runt halv sex kom mamma och hämtade oss. Vi släppte av Nelly hos sig sedan körde vi och beställde thai mat. Så gott! Vi har hittat ett bra och mysigt ställe bara fem minuter bort. Det är väldigt bra, vi slipper nu köra ner till stan, leta pakeringdplats och allt sådant. Efter maten tittade vi på lets dance och käkade godis:) nu i morse gick jag upp runt åtta. Låg i soffan en timme medan mamma och Hanna sov innan jag började att baka Scones. Bär de stod i ugnen vaknade Hanna (och mamma vaknade medan jag vakade). Vi satte på Breaking Dawn part 2 och satte oss framför TV och åt nygräddade Scones. Mysig morgon!

Presentation


Hej! Vad roligt att du har hittat min blogg:) jag antar att om du inte känner mig så vill du antagligen veta lite om mig. Jag älskar hästar, mode och att baka. Speciellt cupcakes:) det är roligt att dekorera och göra goda glasyrer. Jag bloggar om min vard

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards